Primele imagini oficiale ale noului sezon MasterChef. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu promit un sezon incendiar din toamnă

13 08. 2024, 13:20

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu ne promit un nou sezon incendiar al show-ului culinar MasterChef România. Concurenți, emoții, gust devenit artă și farfurii care spun o poveste. Toate acestea vor putea fi vizionate din toamnă la PRO TV. 

Cei trei chefi sunt pregătiți să ofere șorțul MasterChef tuturor celor care au o poveste în farfurie și care fac o artă din gustul preparatelor lor. 

„Abia așteptăm să împărtășim cu voi noutăți, surprize și momente trăite la temperaturi înalte. Un nou sezon MasterChef România, în curând.”, este mesajul transmis pe pagina oficială a celui mai renumit show culinar, MasterChef. 

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au pregătit un sezon incendiar 

Toți Românii s-au arătat încântați de schimbarea de plan de la PRO TV, iar revenirea celor trei jurați în formula MasterChef a fost una puternică și plină de așteptări. Cei trei chefi sunt iubiți de public, iar orice apariție a lor împreună sparge audiențele. 

Primele imagini din noul sezon au fost difuzate, iar oamenii așteaptă cu sufletul la gură începerea noului sezon MasterChef România din toamnă. Acest sezon promite artă și poveste în spatele farfuriei. 

Câți bani le-a promis PRO TV celor trei jurați MasterChef

Potrivit news18.ro, şefii de la ProTV ar fi plătit o sumă uriaşă pentru licența Survivor România, însă audienţele au fost depăşite constant de Antena 1 cu show-ul culinar Chefi la cuţite. La vremea respectivă juraţi erau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. 

Astfel, după ce bucătarii şi-au anunţat plecarea, producătorii au început să negocieze cu aceştia reîntoarcerea. Suma pe care au fost dispuşi să o plătească nu este una deloc mică. La Antena 1, chefii ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro pe an, iar ProTV a decis să le acorde aproape de două ori mai mulți bani pentru a accepta să fie jurați la MasterChef România. 

Sursă foto: social media